Laat ons je helpen!

Vindt hier antwoorden op de meeste gestelde vragen

Welke cv-ketel heb ik nodig, en wat zijn de verschillen.

Om erachter te komen welke cv-ketel voor uw woonsituatie het best geschikt is raden wij u aan de Vaillant Ketelkiezer te gebruiken. Deze online tool helpt u in een paar eenvoudige stappen een juiste cv-ketel selecteren. Uiteraard kunnen wij de situatie het beste zelf komen bekijken om uw te voorzien van een advies afgestemd op uw wensen en belangen.

Wat is een service- en onderhoudscontract?

Om uw cv-ketel optimaal te laten presteren is het noodzakelijk deze goed te laten onderhouden. Door uw cv-ketel goed te onderhouden behoudt u tevens het hoogst haalbare rendement. Wij vertellen u graag meer over onze onderhoudsabonnementen.

Hoe ontvang ik een vrijblijvende offerte?

Indien u een specifieke prijsopgave wilt voor uw situatie kunt u in het menu via offerte een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij komen uw situatie bekijken en kunnen u hierna een passend voorstel op maat aanbieden. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens direct met u een afspraak inplannen.

Wat zijn de verschillen tussen de merken?

Elk merk heeft zijn eigen techniek. De modernde cv-ketel is dusdanig opgebouwd dat de techniek niet ver bij elkaar vandaan ligt. Wij werken graag met Vaillant. De Vaillant cv-ketels zijn van enorm hoge kwaliteit en bieden energiezuinge toestellen aan met optimale comfortmogelijkheden. Wilt u meer informatie over merk Vaillant dan kunt u hier verder lezen

Vaillant ecoTEC plus CW5

+ Montage incl V-Smart

CW4

Op voorraad

1899,-

1799,-

Zoek je een betrouwbare CV-ketel? Dan is de Vaillant ecoTEC plus CW5 een uitstekende keuze: De ecoTEC plus staat al jaren voor een hoge kwaliteit. Door de techniek in de serie ecoTEC CW5 is deze zeer zuinig in zijn klasse.

Wat is een gaskeur CW-label?

Een Gaskeur CW-label geeft aan tot welke comfortklasse de cv-ketel toebehoort. De comfortklasse heeft te maken met het aantal liters warm water (60 graden) per minuut. De Nederlandse cv-ketels bevatten een van de volgende cw-klassen: CW3, CW4, CW5, CW6. Hoe hoger de cw-klasse hoe hoger het aantal liters warm water per minuut. Dit kan bijvoorbeeld erg prettig zijn indien u in het bezit bent van een luxe stortdouche.

Dien ik te allen tijden mijn complete installatie te vervangen?

In sommmige gevallen kan het schoonmaken van de ketel al verandering aanbrengen in de warmte afgifte waardoor vervanging niet nodig is. In de meeste gevallen is het noodzakelijk om naast de cv-ketel de omringende elementen van de installatie te vervangen om optimaal rendement te behalen.

Wat is een boiler?

Een boiler is een watervat dat is verbonden met de verwarminsketel. Het boilervat bevat voorverwarmd water waardoor u over een grote hoeveelheid warm water beschikt wat zich vertaald in een hoger comfort. U kunt bijvoorbeeld een stortdouche hiermee voorzien van voldoende warm water om optimaal te kunnen genieten. De boiler geeft vaak ongeveer 10 minuten een aantal additionele liters warm water per minuut alvorens de gewone krachtstraal weer terug keert.

Wat is een hr-ketel?

Een hr-ketel is een cv-ketel met een rendement hoger dan 100%. Minimaal 100% van de energie wordt door de HR ketel omgezet in nuttige warmte. Een HR ketel hergebruikt (in tegenstelling tot de VR ketel) de warmte van verbrandingsgassen voor nuttige warmte. Er zijn verwarmingsketels van het type HR die zo een rendement halen van meer dan 107%. Dat scheelt energiekosten en is beter voor het milieu