Wie is Installatiebedrijf Valk

Wie zijn wij?

Installatiebedrijf Valk uit Kamerik is opgericht in 1989 door de heer J. Valk. Precies 11 jaar later is de onderneming overgegaan naar zoon Rody Valk. Het familiebedrijf Valk VOF heeft inmiddels 24 jaar ervaring in de particuliere markt voor het plaatsen, vervangen en onderhoud van centrale verwarming installaties. Het werkgebied is inmiddels flink uitgegebreid waardoor de firma een zeer groot aantal installaties beheert in de regio.

24/7 bereikbaar

Wij staan voor je klaar wanneer het nodig is

Altijd bij je in de buurt

Met een regionale dekking van ervaren monteurs

CV-ketel vervangen

CV-ketel aan vervanging toe? Installatie mogelijk binnen een dag

Wat vinden onze klanten

“Wij hebben op advies bij Valk in Kamerik een vrijblijvende offerte aangevraagd voor het vervangen van onze cv-ketel en wij zijn meer dan tevreden.”

“Wij hebben op advies bij Valk in Kamerik een vrijblijvende offerte aangevraagd voor het vervangen van onze cv-ketel en wij zijn meer dan tevreden.”

“Installatiebedrijf Valk in Kamerik is een zeer betrouwbaar installatiebedrijf met uitstekende vakkennis. Ik kan de diensten van Valk absoluut aanraden.”

Onze missie

Onze product leiderschap verslaat de markt voor centraal verwarming installaties en onderhoud door onze sterke focus op de meest recente ontwikkelingen van ketels, zonneboilers, mechanische venilatie en onderhoud. Onze producten en diensten onderscheiden zich van de concurrentie door een snelle respons naar storingen, door expertise en betrouwbaarheid van installaties, en hoge kwaliteit van materialen en specificaties.

Wij zijn als team informatief en eerlijk met advies voor klanten en lopen vaak voor op creatieve marktontwikkelingen. We zoeken altijd naar nieuwe mogelijkheden om beter te zijn dan de concurrentie ten aanzien van respons, betrouwbaarheid en klantrelaties met het doel ons merk te versterken.

Wilt u meer weten over onze diensten neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Met vriendelijke groet,
Installatiebedrijf Valk